VM fransförlängning – Look by Linn

  

Mitt bidrag i VM. Mitt vackraste jobb jag nånsin skapat. Tack alla som hejjat, tack fantastiska Anna-Sophia som jobbat med mig idag och inte minst min modell Maja, vilken prestation. Ingen topp 3 placering, men det är med stolthet jag har representerar Look by Linn i Fantasy i VM.

 

  • fransstylistutbildning, beställ, köp, fransar, boka, linn jeppsson, halmstad, stockholm, malta, finland, norge, norway, söderhamn, sundsvall, skåne, kalmar, skövde,

 

Emelie Magnusson
3:a i VM klassiska Singelfransar experklassen Master Educator på Look by Linn Söderhamn. @lookbylinn_soderhamn
Emelie du visar gång på gång att du tillhör eliten i både Sverige och Världen. Jag är så stolt att vara din vän, kollega och mentor. Jag minns när du skrev ett brev till mig för ca 2,5 år sen att Look by Linn hade samma vision som du och att du ville utbilda dig till en Look by Linn lärare. Efter vårt samtal visste jag att vi skulle bli ett fantastiskt team. Du är grym Empis Linn. #lookbylinn

 

 

Under de 2,5h vi fick jobba tog jag kort för att se att varje bit föll på plats. Här är fransarna och dekorationerna klara.
#lookbylinn #linnjeppsson #vm2018 #lashworldcup2018 #fantasylashes#fantasy #amsterdam #halmstad @lashworldcup

 

Team Look by Linn på VM. Det stoltaste jag har
Halmstad: @lookbylinn_maja @lookbylinn Lund: Louise @llbylouise Söderhamn: Emelie @lookbylinn_soderhamn Stockholm: Jasmine @lookbylinn_sthlm
Ni är grymma
#lookbylinn #linnjeppsson#lookbylinnsverigesskönhetsskola #vm2018@lashworldcup

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: