Grundutbildning Fransstylist

Den ultimata yrkesutbildningen till att bli en professionell
fransstylist. En kombinerad grundutbildning i Volymfransar, Singelfransar och underfransar inkl. kvalificerad härdplastutbildning.
.
Kursen är upplagd på 4 +1+ 1 dagar inkl slutprovsdag i skolan. Efter de 4 första dagarna i skolan med teori och praktik får eleven ett trainee-intyg (giltigt i 1 år) även ett härdplastdiplom (giltigt i 5 år).

.
Trainee-intyget innebär att man är elev under utbildning, att man får ta emot kunder och erbjuda elevbehandlingar. Med trainee-intyget har elev även tillgång att köpa produkter i vår webshop. Så länge eleven är trainee har de privat coachning online av sin lärare. Efter godkänt praktiskt slutprov erhåller eleven ett internationellt certifikat.
:

Volymfransar är det hetaste på fransmarknaden just nu. Därför lägger vi mycket fokus på just volymfransar i vårt nya kursupplägg men lär även ut singelfransar och underfransar. Då kan du som fransstylist erbjuda dina kunder ett helhetskoncept inom fransförlängning.
:

Behörighetskrav: Inga.
Vår rekommendation är att göra ett spirometritest för att få ett tjänstbarhetsintyg för att arbeta med härdplaster, som utförs av en läkare på en företagshälsovård.

Kurslängd: 6 dagar 09:00 – 17:00
Startkit: Eleven får ett startpaket och teorihäfte (värde ca 7.500kr)
Kursplan: Totalt 6 dagar. 4 dagar i skolan + 1 dag praktik + 1 dag slutprov
Anmälningsavgift: 7.500kr inkl moms (ingår i beloppet). Anmälningsavgift återbetalas ej vid avbokas kurs
Kursavgift: 22 000kr inkl moms & startkit
:

Eleven ska ha med sig egna modeller under kursens gång. Det behövs 1 st modell till fm och 1 st modell till em under kursdag 3, samt 1 st modell till fm och 1 st modell till em under kursdag 4. När du har praktikdag samt slutprov tar eleven även med sig egen modell.

Efter avslutad och godkänd kurs erhåller eleven ett internationellt certifikat och äran att bära Look by Linns guldskylt som visar att eleven är en certifierad fransstylist.

Som elev hos Look by Linn har man alltid 10% rabatt i vår webshop.

Vi erbjuder avbetalning på våra kurser med Klarna.

Pris inkl moms.

%d bloggare gillar detta: