Sponsor till Skönhetsexpo – Look by Linn

Officiell Sponsor till Skönhetsexpo och SM i Fransförlängning : LOOK BY LINN


Linn Jeppsson grundade Look by Linn 2013 och har sin huvudsalong och skola på västkustens pärla Halmstad. Hennes stora passion för skönhet och perfektionism ligger till grunden för idén Look by Linn. Med en bred kunskap i skönhetsbranschen som både nagelterapeut, makeupartist, hårstylist, brynstylist och fransstylist visade Linn med en stilsäkerhet att skapandet och lärandet var hennes styrka. Nu satsar Linn mycket på Fantasy Lash Art där hon får jobba med hela sitt register som stylist och hennes känsla för skapande kommer väl till pass.
Linn Jeppssons meriter: EM-medaljör i singelfransar i klassen expert 2015 i Krakow, Polen. Hon debuterade även som internationell domare 2016 i Norge samt var föreläsare på Internationella konferenser 2017.
Look by Linn – Sveriges Skönhetsskolas vision är att vara det självklara valet när man söker en professionell Skönhetsskola där eleven får utvecklas med bästa support, både under och efter sin utbildning. Look by Linn erbjuder idag både grundutbildningar, avancerade utbildningar och olika work shops och är speciellt kända för sina Lash Designs och indextekniken.
Linn har idag, med hjälp av sitt fantastiska lärarteam, utbildat över 700 elever och expanderat till 12 st städer i Sverige och finns nu i 4 st länder. Look by Linn Sveriges Skönhetsskola har yrkesutbildningar i både ögonfransförlängning, bryn, trådning, lashlift och hårförlängning och räknas idag som en av Sveriges största skönhetsskolor med inriktning på fransförlängning.
I webshopen finns produktserien Look by Linn i bästa kvalité för din dagliga verksamhet som skönhetsstylist. Linn arbetar ständigt fram nya produkter, för att Sveriges stylister ska veta att dem har de bästa förutsättningarna att kunna leverera ett professionellt jobb.
Missa inte att som elev får man även chansen att årligen medverka på Look by Linn Awards, där Linns lärare håller en Master Class och på kvällen hålls en galamiddag där utses årets prestationer bl.a. Theacher of the Year, Student of the Year & Sofies Stjärna som hålls på en oförglömlig galafest.
Med vänlig hälsning, Linn Jeppsson

@smfransforlangning

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: