Johanna Renfors fransförlängningskurs

Fransförlängningskurs i Skövde

Fransstylist: Johanna Renfors – Franslärare: Carmen Barkho

Detta är ett utklipp från Johanna Renfors blogg:

http://nouw.com/johannarenfors/fransstylistutbildning-dag-23-28626444

FRANSSTYLISTUTBILDNING DAG 2&3

Vilken kul, hektisk helg det har varit! I lördags och söndags fortsatte fransutbildningen med övning på modeller på salongen. Det var superkul att få sätta fransar på riktigt. Väldigt annorlunda från att träna på docka som vi gjorde i fredags.

Här börjar det med en förebild på min första modell.

Så, där har ni mitt livs första set fransar. Vi hade inte hur lång tid som helst på oss, så vi hann inte göra ett fullt nyset. Men var väldigt nöjd för att vara första gången. Har satt singelfransar D-böj, längd: 8-12

Så till min andra modell i lördags.

På min fina vän Hannah har jag använt singel och flatlashes i längd 8-13. Flatlashes är en plattare singelfrans som fyller ut lite mer. Visst blev det väl fint?

Vi firade med lite god mat på Pinchos på kvällen!

På söndagen hade vi ännu en modell och sedan avslutade vi med teori och utvärdering av helgen. Min goa kollega Carmen som håller i utbildningen för Look by Linn Skövde är jätteduktig och jag rekommenderar verkligen den som är sugen på en fransstylistutbildning att ta kontakt med henne. Hon håller en utbildning i månaden och ni hittar henne Klicka här .

Här ser ni min tredje modell.

På min fina vän Bettan har jag blandat singel och flatlashes och använt mig av C och D-böj i längderna 7-11.

Så kul att lära mig olika lash designs, öva vidare och förbättra tekniken. Kan knappt vänta tills jag får sätta ett nytt set fransar. Känns väldigt kul!

Ha en bra dag!

Kram /J

I love my work!
Vill du också älska ditt jobb? Vill du göra något kreativt? Är du intresserad av skönhet?
Då är du varmt välkommen att höra av dig till mig så berättar jag mer om våra utbildningar 
Kontakt:
Carmen@lookbylinn.se
0727081814
www.lookbylinn.se

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: