Hur lyckas jag som fransstylist?

Hur ska jag lyckas som egenföretagre fransstylist? Min dröm är att få arbeta med fransar.

Idag gick ner till min gamla salong nu på morgonen… det var här allt började.
Hur lyckas man som egen företagare?
Mitt bästa tips är att satsa på något du verkligen brinner för, som är DU!
För mig var det en självklarhet (när jag väl fick min aha-känsla, detta måste jag bara göra) att få jobba med skönhet och få göra andra ännu vackrare, varje dag.
Jag ville visa min look, och Look by Linn blev namnet.
På mina utbildningar ger jag mina bästa tips hur man syns utåt, vad man bör tänka på och vilka missar jag gjort. Det är tack vare misstagen man lär sig. Och tack vare passionen till mitt jobb, jag aldrig ger mig.
Info om Look by Linns utbildningar och 11 utbildningsorter i Sverige finner du på www.lookbylinn.se

Känslan när man är så stolt och rörd över sina elevers otroliga resa till att bli certifierade fransstylister ✌️️ Stort grattis Frida, Helsingborg @hovet_hbg och Johanna, Värnamo @its4you_johanna till godkända slutprov i teori och praktik. På bara 3 månader har de gjort fantastiska praktikjobb och så även idag. Vill du utbilda dig till Fransstylist? Välkommen till oss på Look by Linn Sveriges Skönhetsskola. Som finns i Halmstad @lookbylinn Luleå @lookbylinn_lulea Östersund @lookbylinn_ostersund Sundsvall @ciccisbeautybox Söderhamn @lookbylinn_soderhamn Borlänge @studio19_by_katta Stockholm @lookbylinn_sthlm Karlskoga @lookbylinn_karlskoga Skövde @lookbylinn_skovde Uddevalla @salongjosefin Halmstad @browsandbeautybyjk Osby @lookbylinn_skane #lookbylinn #fransstylist #lookbylinnsverigesskönhetsskola #halmstad
Känslan när man är så stolt och rörd över sina elevers otroliga resa till att bli certifierade fransstylister
Stort grattis Frida, Johanna, Värnamo  till godkända slutprov i teori och praktik. På bara 3 månader har de gjort fantastiska praktikjobb och så även idag.
Vill du utbilda dig till Fransstylist?
Välkommen till oss på Look by Linn Sveriges Skönhetsskola. Som finns i

How will I manage to lash stylist? My dream is to work with lashes.

Went down to my old salon this morning … this is where it all began.
How to succeed as self-employed?
My best tip is to bet on something you’re really passionate about, that’s you!
For me it was a matter of course (once I had my aha feeling, that I just have to do) to work with beauty and make other even more beautiful every day.
I wanted to show my look, and Look by Linn got the name.
In my training I give my best tips how to outwardly visible, what to think and what I miss done. It is thanks to the mistakes to learn. And thanks to the passion for my job, I never give me.
Note about Look by Linn’s courses and 11 training places in Sweden can be found on www.lookbylinn.se

Tomorrow we drive lashes with Volume Advanced Education in Örebro and I teamed with my wonderful colleague Emelie from Look by Linn Soderhamn @lookbylinn_soderhamn who also took home 2nd place in the Championship this year in the right volume of teaching the class. Emelie built the perfect flip-flops with Look by Linn Index Technology
We will teach new Lash Design blah: Kardashian Look and Liner Effect.
Longing so until tomorrow and meet all the new students.
Note about our programs & web shop you will find on www.lookbylinn.se

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: