Vill du utbilda dig till fransstylist?

Har du ett stort intresse för skönhet och fransar. Tänk att få arbeta och tjäna pengar på det som du gillar och älskar och har passion över.  Varför ska man slänga bort en stor del på livet med att arbeta med sådant som man inte gillar eller tycker är tråkigt. Har du ett intresse för fransförlängning och vill veta mer så tveka inte att kontakta mig på linn@lookbylinn.se Look by Linn – Sveriges Skönhetsskola

Vi har 12 olika skönhetsskolor runt om i Sverige och vi erbjuder dig en yrkesutbildning inom fransförlängning med härdplaster så att du får lov att arbeta som fransstylist. Look by Linn  – Är en av Sveriges största fransskolor och har Sveriges populäraste webshop med fransprodukter. Look by Linn är en mycket seriös skönhetsskola som är uppskattad i hela Sverige. Vill du läsa mer om oss kan ni läsa på instagram, Facebook, google och självklart på vår hemsida. Under utbildningen kommer jag eller mina andra lärare att informera er om hur ni bäst marknadsför sig och hur du får kunder, som troget kommer tillbaka.

Som fransstylist kan du tjäna allt från 0kr – 150 000kr i månaden. Det beror självklart på bra säljare du är, hur mycket kan du arbeta, hur många kunder har du, hur snabb du är, noggrannhet, och det viktigaste av allt nöjda kunder som vill komma tillbaka.

Som fransstylist så börjar utbildningen alltid med grund singelfransar – Där du lär dig sätta en frans på varje ögonfrans. När du sedan känner dig trygg med denna teknik så kan du gå volymfransar där du sätter flera fransar per ögonfrans med hjälp av vippor. Vi har många vidareutbildningar om du vill lära dig hela vägen upp till lärare /utbildare.

Det som krävs av dig efter utbildning är att du har en lokal, salong, lägenhet, källare. Du har en skön arbetsstol ca 100-500kr, bra belysning ex. Glamcore från Look by Linn, massagebänk för ca 1000kr inhandlad från jula och en bra ventilerad plats. Har du ingen ventilerad plats rek. att du använder ett utsug från Look by Linn för att skydda dig som fransstylist och kunden mot limångor.

När Du anmäler dig till kursen så får du ett startkit värde 7000kr. Där det bla ingår fransar, lim, pincetter eyepads, fransrengöring, remover etc etc. Startkit kommer ungerfär att räcka för att du skall få tillbaka ca 30 000kr i inbetalda behandlingar.

Som fransstylist får du sedan handla av oss i vår webshop med 10% rabatt – där vi erbjuder Fransprodukter av högsta kvalité till mycket förmånliga priser. Du kan själv jämföra priser med andra fransförsäljare.

Vill du utbilda dig till Fransstylist?
Nästa kursstart kontakta mig Linn Jeppsson linn@lookbylinn Halmstad.
Look by Linns grundutbildning är på totalt 5 dagar inkl slutprov i både teori och praktik samt ca 3 månaders praktik.
15,500kr inkl moms & startkit värde 7,000kr
Boka din plats på www.lookbylinn.se

Vi erbjuderäven Pre-Competition för dig som är fransstylist och vill tävla i SM – i fransförlängning.
Vi på Look by Linn är guldsponsorer och är utbildade i hur man bedömer tävlingsgrenar. Vi lär ut all på våra pre-Competition och coachar er fram till SM.


Mer info på www.lookbylinn.se

Utbilda dig i Volymfransar hos oss på Look by Linn.
Två dagar med teori, och praktik på två modeller. Vi lär ut olika volymtekniker, Lash Designs då vi alltid jobbar efter kundens ögonform, lär dig Lash Maps, hur man mixar olika böjer för bästa resultat. Tejptekniker hur man kan applicera på innerfransarna och alla franslager. Vi visar hur man gör en fransförlängning på underfransarna.
Efter dessa två dagar har eleven egen praktik med coachning av sin lärare inför sitt praktiska slutprov.
Look by Linn har en lång och trygg utbildning som anpassar sig till varje elevs utveckling.
Vårt mål är att våra elever ska bli riktigt duktiga tack vare vår kunskap och passion i dessa fantastiska fransar.

Pris: 8,900kr inkl moms & startkit värde 5,400kr
Look by Linn Sveriges Skönhetsskola finns i 12 städer i Sverige med Huvudskolan i Halmstad med Linn Jeppsson @lookbylinn
För mer info kontakta din Look by Linn lärare i:
Luleå @lookbylinn_lulea
Östersund @lookbylinn_ostersund
Sundsvall @ciccisbeautybox
Söderhamn @lookbylinn_soderhamn
Falun @studio19_katta
Borlänge @studio19_katta
Karlskoga @lookbylinn_karlskoga
Stockholm @lookbylinn_sthlm
Skövde @lookbylinn_skovde
Uddevalla @salongjosefin
Halmstad @browsandbeautybyjk
Osby @lookbylinn_skane
Mer info finner du på www.lookbylinn.se

Vill du utbilda dig till Fransstylist?
Nästa kursstart kontakta linn@look by linn.se Halmstad med mig, Linn Jeppsson @lookbylinn
Info om Look by Linns utbildningar och 12 utbildningsorter i Sverige finner du på www.lookbylinn.se