Fransstylist kurs – Look by Linn

 

  • beställ, köp, köpa, fransar, look by linn, sveriges, skönhetsskola, utbildning till fransstylist, masterclass, lash design, volymutbildning, singelutbildning, sm i fransförlängning, nya kursdatum, volym, singel

Look by Linns Face Wash är svensktillverkad och en speciellt framtagen makeup-remover för fransförlängning. Den rengör effektivt din fransförlängning och är skonsam mot ögonen och känslig hy.
Look by Linns Face Wash innehåller ingen olja som kan orsaka att fransförlängningen släpper.
Med hjälp av rengöringspenseln kommer man åt även mellan fransarna där smuts och hudavragringar samlas.
Ta hand om din fransförlängning på bästa sätt genom att tvätta dina fransar dagligen med Look by Linns Face Wash som efterlämnar en ren känsla och fräsch doft.
Silver flaska: Äpple
Guld flaska: Vanilj
www.lookbylinn.se

SM i Fransförlängning 2018 går av stapeln den 2-3 mars på Svenska Mässan i Göteborg.
Look by Linn är även detta år GULD sponsorer och erbjuder den populära workshopen
Pre-comp som förbereder dig som vill tävla 2018.
Vårt mål med en Pre-Comp är att du ska vara så förberedd och fått de bästa tipsen hur du ska lyckas och hur du förbättrar dina byggen.

Vi på Look by Linn är stolta över våra högt rankade lärare och vi vill hjälpa dig mot att bli en bättre fransstylist 2018.
Kanske är det just du som plockar hem någon av de åtråvärda pokalerna 2018?
Utav alla pristagare under SM i Fransförlängning 2017 hade nästan alla gått dessa pre-competition workshops! Nytt för 2018 är att det är en FANTASY tävling. Detta är perfekt för dig som gillar både fransar, hår, makeup.

Pre-competition workshops passar både nybörjare och proffs, singel och volym och vi garanterar att ni lär er nya saker ni inte tänkt på innan.

Under workshopen går vi igenom hela regelverket, förklarar de punkter ni känner att ni behöver hjälp med och svarar på alla frågor ni kan tänkas ha. Vi visar och förklarar hur ni förväntas bygga för att få höga poäng på de olika momenten och vi låter er bygga ett nyset under våra kritiska ögon. Under tiden ni bygger på modellerna går vi runt och rättar till det vi ser är uppenbart felaktigt och det som gör att ni får lägga mer tid än nödvändigt, vi ger er små tips och trix för att snabba upp er byggtid och framförallt, vi genomför en bedömning efter SM´s officiella bedömningsprotokoll.

DENNA UTBILDNINGEN ÄR EN GODKÄND UTBILDNING AV SM I FRANSFÖRLÄNGNING

Pre-Comp i Halmstad
Den 1 feb kl 9-18
Lärare: Linn Jeppsson

4,495kr inkl moms & Goodie bag
Info och anmälan kontakta Linn Jeppsson
linn@lookbylinn.se 070-6975976
Info om Look by Linns utbildningar finner du på www.lookbylinn.se

Välkomna till Look by Linns huvudskola i Halmstad med Master Educators: Linn @lookbylinn @lookbylinn_michaela & @lookbylinn_maja
Mitt i centrala Halmstad finner du oss på Storgatan 44.
Tel 035-212160
Mer info om våra utbildningar finner du på www.lookbylinn.se

 

Masterclass i Avancerad Volym i Helsingborg  vår Masterclass turné är nu över, efter fyra fullbokade klasser i Halmstad, Stockholm och avslutningen i Helsingborg tackar vi ödmjukast alla våra 40 fantastiska elever för att vi fått lära ut det bästa vi vet. Så roligt vi haft det och så inspirerande att fått se eran utveckling och nyfikenhet. Återigen TACK för förtroendet ✨och er fantastiska respons .
Master Educator: Linn Jeppsson @lookbylinn & Master Educator: Jane Eriksson @janesskonhet
Våra duktiga elever i Helsingborg: Linda @salonglillah Sandra @fransstylistsandrathedvall Maggan @varavackerhollviken Sanna @salongyourtime Liza @lizaslashes Josefine @jucypower Alexandra @salongno20 Caroline @larnicolslashempire Nina @fransstylistenkalmar Alexandra @aelashextensions Johanna @cateyemakeupandlashes Sandra @sandra_skills_lashes

 

Look by Linns lärarutbildning är igång dag 1 av 4… med 5 fantastiska lärare … @llbylouise @fransarkarlstad @lookbylinn_michaela @lookbylinn_kalmar … Ett par nya namn avslöjas efter nyår…
#lookbylinn #lärarutbildning #teamlookbylinn

 

 

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: