Fransförlängnings utbildning – Stockholm

Fransförlängnings utbildning – Stockholm

Fransförlängning yrkesutbildning – Look by Linn Stockholm

Är du certifierad fransstylist och vill uppgradera dina kunskaper samt kunna erbjuda det senaste till dina kunder? Volymkurs i Stockholm 18-19 April! Maila jasmine@lookbylinn.se för mer info

 

Fransutbildning / Utbildning lösögonfransförlängning / utbildning fransförlängning volym, singel i hela Sverige. Fransutbildningar fransstylist Look by Linn
Look by Linn – Stockholm

Jasmine Råland – Cerifierad fransstylist lärare – Look by Linn Stockholm

Kommande kursdatum:  Volymkurs grund, Grundkurs singel. Mer info:maila jasmine@lookbylinn.se

I Augusti beräknar jag slå upp portarna till en ny lokal i söderorten Hökarängen. Jag söker en fransstylist och en nagelteknolog huvudsakligen men hudterapeut och massör är också intressant. Är du eller någon du känner sugen på att jobba med mig så pm:a mig för mer info. Lokalen ligger mitt i Hökarängen Centrum och väldigt nära till tunnelbana samt anknytningsbussar. Goda parkeringsmöjligheter finns runtom för kunder och även för er själva. Jag jobbar med Look by Linn och är Stockholmsagent med skolan “Look by Linn STHLM” så ett av kraven är att du får jobba med våra grymma produkter. Tycker du att detta låter intressant? Tveka inte att höra av dig eller tipsa vidare

Nu har jag fått tillgång till nya lokalen i Hökarängens Centrum och förberedelserna är igång

K lite allvar nu mina fina vänner och kunder. Jag kommer tävla i SM i fransförlängning den 11&12 Mars. I klasserna klassisk singles och i volymfransar. Jag söker dig som har toppnotch-bra frans-kvalitet och som klarar av att ligga ner och blunda i minst 2,5-4h. Du kan inte ha besväret av “liten blåsa” haha och inte ha ryckiga/nervösa ögonlock. JAG bjuder på hotellvistelsen samt ALL MAT, resekostnad går att diskutera. Jag behöver dig både fredagen 11 samt lördagen 12 mars då jag tävlar i två olika klasser (kommer ta bort fransarna fredag kväll inför lördagstävlingen, jag förväntar mig att du följer med mig ner till malmö redan torsdagen 10 mars och reser hem kväll 12e eller söndag 13e mars. Kontakta mig vid intresse så diskuterar vi vidare.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: