Fransförlängings utbildning skövde

Fransförlängings utbildning skövde

Skövdes första fransskola har kommit till stan! Look by Linn – Sveriges Skönhetsskola 💫

Har du ett stort intresse för skönhet, vill du utbilda dig till fransstylist? Eller är du utbildad och vill gå en vidareutbildning? Välkommen till denna vackra värld bland fransar och bryn.
Look by Linn jobbar med egen produktserie med högsta kvalité på fransprodukter.

Nu börjar platserna bokas till Fransstylistutbildningen 26-28 augusti, Grundutbildning i singelfransar och flat lashes hos mig i Skövde.

Kursen är på 3 lärarledda dagar kl 9-17. Grundläggande och genomgående teori, praktik på docka och tre modeller, därefter egen praktik innan eleverna kommer tillbaka på utbildningsdag fyra för teori & praktik på en modell, sen följer ytterligare praktik inför slutprov i skriftligt teori och praktik inför certifiering.

Vill du veta mer? Kontakta mig gärna på carmen@lookbylinn.se

Bokar du innan första augusti får du dessutom 10% rabatt!

13,500kr inkl moms & härdplastutbildning värde 1,875kr & stort startkit värde 5,000kr som räcker till ca 50 kunder. Produkterna vi använder är Look by Linns eget märke.

Mer info finns även på www.lookbylinn.se

Lärare: Carmen Barkho, Look by Linn cert lärare i fransförlängning.

‪#‎lookbylinn_skovde‬ ‪#‎lookbylinn‬ ‪#‎salongalexandra‬ ‪#‎fransstylistutbildning‬‪#‎augusti‬ ‪#‎grundutbildning‬ ‪#‎singelfransar‬ ‪#‎flatlashes‬ ‪#‎fransförlängning‬‪#‎lookbylinnsverigesskönhetsskola‬ ‪#‎skönhetsskola‬ ‪#‎nyttjobb‬‪#‎wwwlookbylinnse‬ ‪#‎webshop‬ #0736421256 ‪#‎skovde‬

Säkra din plats till Fransstylistutbildningen i augusti Grundutbildning i Singelfransar & Flat Lashes hos mig i Skövde, 26-28 augusti.

Kursen är på 3 lärarledda dagar kl 9-17. Grundläggande och genomgående teori, praktik på docka och 3 modeller, därefter egen praktik innan eleverna kommer tillbaka på utbildningsdag 4 för teori & praktik på 1 modell, sen följer ytterligare praktik inför slutprov i skriftligt teori och praktik inför certifiering.
Vill du veta mer? Kontakta mig gärna på carmen@lookbylinn.se
13,500kr inkl moms & härdplastutbildning värde 1,875kr & stort startkit värde 5,000kr som räcker till ca 50 kunder. Produkterna vi använder är Look by Linns eget märke.
Mer info finns även på www.lookbylinn.se

Nya kursdatum ute nu 🌸
Augusti 26-28
September 30-2 Okt
November 4-6

Hoppas ni alla har en underbar sommar! 🌞 Det är inte långt kvar av mitt erbjudande på min fransstylisturbildning 26-28 Aug, bokar du nu kostar det 13500 efter första Augusti höjs det till 15500 kr.
PS Glöm inte ta hand om dina fransar så här i semestertider.

carmen@lookbylinn.se
073 642 12 56
‪#‎lookbylinn_skovde‬ ‪#‎lookbylinn‬ ‪#‎sverigesskönhetsskola‬ ‪#‎lashes‬‪#‎singelgrundutbildning‬ ‪#‎lovemywork‬ ‪#‎skovde‬ #0736421256 ‪#‎salongalexandra‬

Carmen@lookbylinn.se
073 642 12 56

Fransförlängnings skövde

Något ni inte får missa!!
Lördagen den 1 Oktober kommer vår och Sveriges brynexpert Julia till Skövde & Salong Alexandra 👌 hon lär ut färg och form samt trådning.
4400 kr inkl moms plus ett startpaket värde 1000 kr, jag kommer gå utbildningen, kommer du? 💃
Anmälan gör du till mig på carmen@lookbylinn.se 

/ Carmen 
‪#‎lookbylinn‬ ‪#‎lookbylinn_skovde‬ ‪#‎browsandbeautybyjk‬ ‪#‎sverigesskönhetsskola‬‪#‎trådning‬ ‪#‎brows‬

 

Look by Linn Skövde bryn, Brown

Tidigare inlägg från Facebook:

Endast två platser kvar!

Hör gärna av dig om du har några frågor eller vill boka plats 🌸

Tel 073 642 12 56 
Mail: carmen@lookbylinn.se
www.lookbylinn.se

/ Carmen 💕
‪#‎lookbylinn‬ ‪#‎lookbylinn_skovde‬ ‪#‎utbildning‬ ‪#‎fransstylist‬ ‪#‎singlelashes‬‪#‎flatlashes‬ ‪#‎sverigesskönhetsskola‬ ‪#‎skovde‬ ‪#‎salongalexandra‬‪#‎kungsgatan14‬

GRATTIS SKÖVDE!! 👏💫

Nu kan jag äntligen släppa nyheten att jag nu utbildar mig till fransstylistlärare för Sveriges främsta skönhetsskola Look by Linn.

Det känns så otroligt roligt att bli den första fransskolan i Skövde, på Salong Alexandra. Look by Linn Skövde

Look by Linns Grundutbildning är på totalt 3+2 dagar
3 dagar i skolan med teori & praktik på docka & 3 modeller.
I grundutbildningen lär vi ut både singelfransar och flat lashes.
Därefter egen praktik, sedan ytterligare 1 dag i skolan inför dina slutprov i teori och praktik. Hela praktiken är på ca 3-4 månader, alltid med feedback av din lärare, dvs mig.

Startkittet du får i utbildningen är värde 5,000kr och räcker till ca 50 kunder, vi jobbar med Look by Linns egna produktserie. Som elev har du alltid rabatt i webshoppen.

Look by Linns grundutbildning är professionell yrkesutbildning med kvalificerad härdplastutbildning, kemi, historia, starta eget, anatomi, ögonformer, Fransbyggnationer och olika tekniker.
Kursstart: 26-28 augusti

Bokar du nu innan 1 augusti erbjuder jag dig 10% rabatt

Kontakta mig gärna för mer info på
tel 073-642 12 56
mail: carmen@lookbylinn.se

Mer info hittar du även på www.lookbylinn.se

Mvh
Carmen Barkho

En upplysning till alla kunder som vill ha fina fransar!
Något som är big NO NO, är flares. Flares är en färdig vippa med en stor klump lim som sen fäst på flera av dina egna fransar. Detta skadar dina fransar direkt, dina egna fransar växer i olika takt men limmas nu ihop i en flares, detta gör ont och stressar tillväxten på dina fransar. Vill man ha fina fransar, gå till en välkänd Fransstylist. Vissa kallar även deras flares-behandling för Volymfransar. Det som är Volymfransar är att man skapar en vippa av flera enkelstrån och applicerar på en av kundens naturliga Frans.
Tyvärr jobbar många med flares, mycket utomlands på semesterorter men tyvärr även i Sverige. Tänk på det kära kunder som vill vara fina i sommar ❤️.
‪#‎lookbylinn‬ ‪#‎dont‬ ‪#‎do‬ ‪#‎flares‬ ‪#‎lookbylinnsverigesskönhetsskola‬‪#‎wwwlookbylinnse‬ ‪#‎lookbylinn_skovde‬

/ Carmen

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: