Bygga volymfransar

 Look by Linns grundutbildning i volym är på 2+1 dagar. 2 dagar i skolan med teori och praktik på 2 modeller. Vi lär ut olika plocktekniker, Lash Designs och hur man sätter på underfransarna. För att du som elev ska känna dig trygg med dina nya kunskaper har man sen egen praktik med coachning av sin lärare så man utvecklas på bästa sätt. För att bli certifierad i Volymfransar måste man bli godkänd i ett praktiskt slutprov som görs på skolan och bedöms av en cert. Look by Linn lärare. Look by Linn strävar alltid att ha grundläggande och långa utbildningar i sina grundutbildningar så varje elev får utvecklas i sin egen takt och alltid med en professionell coachning av sin lärare.
Nästa kursstart i Halmstad med mig, Linn Jeppsson är 15-16 mars. Boka din plats på www.lookbylinn.se Vi erbjuder avbetalning.
Look by Linn finns i 12 städer i Sverige.
#lookbylinn #volymutbildninghalmstad #lärare #linnjeppsson #volymfransar #fransstylist #fransarhalmstad #storgatan44_halmstad #halmstad #halmstadcity #lookbylinnsverigesskönhetsskola
T2 Moon är en riktigt bra Volympincett med bra nyp hela vägen. Passar bäst till Solfjädertekniken och Indextekniken.
#lookbylinn #volympincett #lookbylinnsverigesskönhetsskola #volymutbildning #pincett
Vilken är Look by Linns bästa Volympincett?
Den frågan får jag dagligen. Svaret är: det beror på vilken teknik du jobbar med. På bilden har vi mina favoriter när jag jobbar med indextekniken som är Look by Linns fingerteknik  T3 som är en hård pincett med bra nyp, funkar minst lika bra till Low basic tekniken. T6 har jag alltid när jag separerar i vänster hand men kan även få fina vippor med Low Basic.
Alla våra produkter finner du i webshoppen på www.lookbylinn.se
#lookbylinn #bästa #volympincett #lookbylinnsverigesskönhetsskola #leopard #rosa #pincett #fransprodukter

 

Stort grattis till min duktiga lärarkollega Josefin på Look by Linn Uddevalla @salongjosefin som nu är certifierad i Mega Volym. Look by Linns Mega Volymutbildning är på 2 dagar och innehåller både Mega Volym, Lash Designs & Färgade Fransar. Nästa kurs: 29-30 mars/FULLT! 9-10 maj. 1-2 aug.
Mer info finner du på www.lookbylinn.se
#lookbylinn #megavolym #lookbylinnsverigesskönhetsskola #megavolymfransar #fransstylist #storgatan44_halmstad #lärare #linnjeppsson #tel0706975976 #halmstad
Passa på: Lagerrensning. Look by Linns lila pincetter, nu endast 59kr ex moms. Perfekta pincetter när du jobbar med singelfransar, så lätta att separera och plocka med. Glöm inte att även utnyttja elevrabatten.
www.lookbylinn.se
#lookbylinn #lagerrensning #pincetter #lila #rea #fransprodukter #fransar #lookbylinnsverigesskönhetsskola #wwwlookbylinnse

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: