Beställ fransprodukter online

  • Köp 10 st Face Wash och få 10 st rengöringspenslar på köpet, värde 150kr!  Denna produkt säljes endast till utbildade fransstylister Vi kan be om fransstylist intyg innan face wash skickas så att produkten inte säljs direkt till kund.  Face wash - Makeup Remover är Look by Linns nya Franschampo. Till kunden som bryr sig om sitt utseende och vill ha en bra rengöring till både sina fransar & makeup. Rengöring till ögonfransförlängning. Använd en rengöringspensel och pensla skummet genom fransarna för bästa rengöring. Mjuk och len Face Wash som effektivt avlägsnar makeup och orenligheten på ett milt sätt. Face Wash har en mild men fräsch doft som passar även kunder med känslig hy. Prova vår nya Face Wash  i guld 150ml Doft: Vanilj

 

Look by Linn – Sveriges Skönhetsskola

https://lookbylinn.se

Fransförlängnings utbildning – Fransprodukter – Beställa Fransar – Allt inom fransar – Fransstylist

Professionella yrkesutbildningar inom ögonfransförlängning & bryn.
Look by Linn – Sveriges Skönhetsskola finner du
från Luleå i norr ner till Lund i söder.

 

Vet du vilken luftfuktighet du har i salongen när du jobbar?
Som Fransstylist är det väldigt viktigt att veta vilket lim som jobbar bäst i den luftfuktighet och grader man har i sin salong.
Investera Look by Linns hygrometer som både visar luftfuktighet och grader.

Look by Linns franslim:

* Master
Ett mycket snabbtorkande lim på 1sek och trivs bäst i låg luftfuktighet 10%-50% och 22 grader.
Funkar till både Singel & Volym, rek till fransstylisten som gillar mycket snabbtorkande lim.

* Success
Look by Linns allroundlim, funkar året om trivs bäst i luftfuktighet i 40% men funkar ypperligt i: 15%-60% och 22-24 grader. Torktid 1-2sek. Rek till både nybörjare & experts och både singel och volym.

* Exotic
Med en torktid på 2 sek är Exotic ett lim som funkar bäst på sommaren när luftfuktigheten är hög 40%-70% och 22-26 grader.
Rek till alla fransstylister och till både singel och volym.

* Sensitive
Rek till kunden som är känslig. Med en torktid på ca 5-6sek tar det betydligt längre tid att jobba med och funkar endast att jobba med i hög luftfuktighet 40%-70%.
Rek till en erfaren Fransstylist och endast till Singelfransar. För bästa effekt, jobba kontinuerligt med nano misten efter varje 10:Frans, då härdar limmet snabbare.

Allergi:
Info: det finns cynokrylater i alla franslim, ju mer %: ju snabbare. Har en kund haft en allergisk reaktion, bör man vänta i minst 3mån innan kunden provar fransar igen. Testa genom att applicera 10 fransar på varje öga med Look by Linns sensitivelim, vänta i 2 dagar. Har kunden inte fått nån reaktion: fyll på. Har kunden reagerat genom svullnad på ögonlocket, kliande längst franskanten: plocka bort fransarna direkt.

www.lookbylinn.se

å släpper du tejpen!
Många tycker de är trixit att få bort tejpen när man tejpat upp för att se det undre franslagret, så vi slängde ihop en kort video på salongen.
1. Viktigt att tejpen inte är för klistrig, tvätta händerna och sprita dem, ”klistra” sedan av mitten på tejpen, spar kanterna som inte ska på fransarna. Sätt tejpen på fransarnas mitt/övre delen av fransarna och sätt tejpen mot ögonlocket/huden. Går även att sätta en ny bit tejp på den klistriga delen. Men det är ett annat tips
2. När du är färdig med undre lagret och du är redo att ta bort tejpen från fransarna, släpp upp kanterna, och de delar av tejpen som nuddar huden.
3. Ta tag i kanterna på tejpen.4. Rulla av tejpen, utåt/bort från dig.
5. Färdigt! #lashtips
#franstips #lookbylinnsöderhamn #lookbylinn

 

Välkommen till oss på Look by Linn – Sveriges Skönhetsskola. På vår huvudskola i Halmstad erbjuder vi skönhetsutbildningar i både Ögonfransförlängning, Lash Lift, Bryn, Trådning & Hårförlängning med Look by Linn certifierade lärare:
Linn Jeppsson, Maja Karlsson & Michaela Håkansson.
Har du samma passion för skönhet som oss? Välkommen till denna underbara värld där vi har både grundutbildningar och mer avancerade nivåer, allt anpassat till varje elevs utveckling. Mer info om våra utbildningar finner du på www.lookbylinn.se
Kontakta oss gärna för frågor om våra utbildningar
linn@lookbylinn.se
maja@lookbylinn.se
michaela@lookbylinn.se

 

SM i Fransförlängning 2018 går av stapeln den 2-3 mars på Svenska Mässan i Göteborg.
Look by Linn är även detta år GULD sponsorer och erbjuder den populära workshopen
Pre-comp som förbereder dig som vill tävla 2018.
Vårt mål med en Pre-Comp är att du ska vara så förberedd och fått de bästa tipsen hur du ska lyckas och hur du förbättrar dina byggen.

Vi på Look by Linn är stolta över våra högt rankade lärare och vi vill hjälpa dig mot att bli en bättre fransstylist 2018.
Kanske är det just du som plockar hem någon av de åtråvärda pokalerna 2018?
Utav alla pristagare under SM i Fransförlängning 2017 hade nästan alla gått dessa pre-competition workshops! Nytt för 2018 är att det är en FANTASY tävling. Detta är perfekt för dig som gillar både fransar, hår, makeup.

Pre-competition workshops passar både nybörjare och proffs, singel och volym och vi garanterar att ni lär er nya saker ni inte tänkt på innan.

Under workshopen går vi igenom hela regelverket, förklarar de punkter ni känner att ni behöver hjälp med och svarar på alla frågor ni kan tänkas ha. Vi visar och förklarar hur ni förväntas bygga för att få höga poäng på de olika momenten och vi låter er bygga ett nyset under våra kritiska ögon. Under tiden ni bygger på modellerna går vi runt och rättar till det vi ser är uppenbart felaktigt och det som gör att ni får lägga mer tid än nödvändigt, vi ger er små tips och trix för att snabba upp er byggtid och framförallt, vi genomför en bedömning efter SM´s officiella bedömningsprotokoll.

DENNA UTBILDNINGEN ÄR EN GODKÄND UTBILDNING AV SM I FRANSFÖRLÄNGNING
Pre-Competiton:

Halmstad
1 feb kl 9-18
Lärare: Linn Jeppsson

Luleå
12/12 kl 9-18
Lärare: Emelie Magnusson
Stockholm
27/1 kl 9-18
Lärare: Jasmine Råland

Sundsvall
2/2 kl 9-18
Lärare: Emelie Magnusson

Söderhamn
5/1 kl 9-18
Lärare: Emelie Magnusson
4,495kr inkl moms & Goodie bag

Info om Look by Linns utbildningar finner du på www.lookbylinn.se

Nu lanserar Look by Linn en ny endags utbildning i Färgade Fransar

Vill du kunna erbjuda dina kunder det lilla extra är färgade fransar så läckert och så uppskattat. Lär dig hur du bygger bäst, olika designs, lagerbyggnationer och vilka färger som passar till kundens egna ögonfärg.
Teori och praktik på modell.

Förkunskaper: Grundutbildning i Volymfransar.

Kursdatum: kl 9-17 den 16 januari i Halmstad

Master Educator: Linn Jeppsson @lookbylinn

Pris: 6,500kr inkl moms och startkit

Look by Linns fantastiskt fina L-böj finns nu i enskilda längder i Webshoppen i både volym och Singelfransar 0,05 , 0,07 , 0,15

Här har jag gjort Lash Design: Kardashian Look då jag satt basen med 0,07 och de längre effekterna med 0,15 .

Linn Jeppsson

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: