Look by Linn


 Look by Linn – Sveriges Skönhetsskola 

 

 

 

Hos Look by Linn finner du allt en fransstylist behöver i vår webbshop

Tryck på bilderna för att komma till Look by Linn – webbutik

  • Beställ fransar, beställa fransar, billiga fransar, bästa fransar, köpa fransar, bra fransar, fransförlängning, look by linn, webshop, affär, online, internet, c böj, d böj, l fransar, cc fransar, flat lash, platta fransar, 16 rader, svarta fransar, kvalité, fransbeställning

Beställ Look by Linn högkvalitativt sortiment av  fransar, franslim och fransprodukter.  

 

 

 

Boka tid för fransar / ögonfransar/ fransförlängning:

Tryck här för att komma till salongen

  

Min stora passion för fransar och skönhet och perfektionism ligger till grunden till Look by Linn, som representerar passion, perfektion, hållbarhet, säker teknik och produktkunskap. Det magiska med fransar är att kunna vakna upp vacker. Min dröm, alla kvinnors dröm”.

Linn Jeppsson;  grundare till  Look by Linn – Sveriges Skönhetsskola 

EM-medaljör 2015 – Domare 2016 – Speaker 2017

Svenska Mästerskapen 2017 går av stapeln 21-22-23 april på Svenska Mässan i Göteborg. Look by Linn är guldsponsorer och anordnar även pre-competiotions för de som ska tävla. Självklart har Look by Linn en egen monter på mässan som pågår 22-23 april. Mässan är gratis för besökare. Linn Jeppsson är även kontrollräknare, så att allt går rätt och riktigt till vid bedömningen på SM där eliten tävlar i både singel och volym, junior, senior, masters och experts.

Hjärtligt välkommen till Look by Linn 

 

Look by Linn grundades av Linn Jeppsson 2013 och har sin huvudsalong och skola i Halmstad.

Linns stora passion för skönhet och perfektionism ligger till grunden för Look by Linn. Med en bred kunskap i skönhetsbranschen som både nagelterapeut, makeupartist, hårstylist, brynstylist och fransstylist visade Linn med en stilsäkerhet att skapandet och lärandet var hennes styrka.

Linn Jeppssons meriter: EM-medaljör i singelfransar i klassen expert 2015 i Krakow, Polen. Debuterade som internationell domare 2016 i Norge och föreläsare på International Lash Conference Stockholm 2017.

Look by Linn – Sveriges Skönhetsskolas vision var att skapa en ordentlig och seriös grundutbildning för den som ville starta sitt nya yrke som en professionell fransstylist. Ha en bra support för eleverna både under och efter sin utbildning och få dem att känna sig trygga som fransstylister. Med tryggheten kommer även viljan att bli bättre. Look by Linns erbjuder idag både grundutbildningar, avancerade utbildningar och olika work shops.

Look by Linn spred sig snabbt över hela landet och idag finns vi i hela 12 städer i Sverige, från Luleå i norr till Osby i söder. Look by Linn Sveriges Skönhetsskola har yrkesutbildningar i både Ögonfransförlängning, bryn, trådning och hårförlängning, har hittills utbildat ca 400 elever och är Sveriges största skönhetsskola med inriktning på fransförlängning.

Vi har en av Sveriges populäraste webshoppar där vi säljer vårt eget märke Look by Linn, med en komplett produktserie i bästa kvalite för din dagliga verksamhet som skönhetsstylist. Look by Linn arbetar ständigt fram nya produkter, för att Sveriges stylister ska veta att de har bästa förutsättningen att kunna leverera ett professionellt jobb.

Hjärtligt välkommen till oss på Look by Linn

Det magiska med fransar är att kunna vakna upp vacker – Alla kvinnors dröm.

Med vänlig hälsning

Linn Jeppsson

Look by Linn AB

 

  • fransstylist, fransstylistkurs, utbildning, fransförlängning, fransförlängnings, boka fransar, look by linn, webshop, fransar,

 

Allt inom Fransar och fransförlängning. 

Boka fransförlängnings utbildning/ Fransstylistutbildning/ fransförlängnings kurs/ Lösögonfransar utbildningar. 

Fransförlängnings utbildning; Professionella yrkesutbildningar inom fransar, ögonfransförlängning  & bryn.

 

Singelfransar Classic 1:1

I denna behandling applicerar vi 1 lösfrans på en av kundens egen frans. Vi försöker alltid att sätta på alla kundens fransar så att hållbarheten blir så bra som möjligt. Förutsatt att kundens frans är tillräckligt stark för att bära en lösfrans i tjocklek 0,10 0,15 0,18. Ett nytt set tar ca 1,5h. Räkna alltid med 30 min extra vid ett nytt set då vi även beräknar konsultation, skötselråd, betalning och bokning till återbesök. Vi rekommenderar ett återbesök efter 3-4 veckor.

Volymfransar 2:1-5:1

I denna skönhetsbehandling applicerar vi 2-5st lösfransar på en av kundens egna frans. Vi försöker alltid att sätta på alla kundens fransar så att hållbarheten blir så bra som möjligt. Förutsatt att kundens frans är tillräckligt stark för att bära en lösfrans i tjocklek 0,05 0,07 0,10.  Ett volymset kan man få väldigt naturligt eller mer fylligt, beroende på kundens önskemål och kvalitén på kundens egna fransar. Alla lösfransar är en och en, som man fångar upp i en fin vippa, doppar i limmet och sen applicerar på kundens frans. Ett nytt set tar ca 2h. Räkna alltid med 30 min extra vid ett nytt set då vi även beräknar konsultation, skötselråd, betalning och boknng till återbesök. Vi rekommenderar ett återbesök efter 3-4 veckor.

Skötselråd

Tvätta fransarna 1 gång om dagen med rengöringsschampot och borste. Rester av smink och eyeliner är förrädiskt mot dina fransar. Det löser upp bindningen mellan din egen frans och synteten och på så sätt förkortas hållbarheten. Ha ej vatten, bastu/ugnsånga på fransarna på 4 timmar (om du inte använt nanon 12 h). Använt ej oljebaserade produkter, (där räknas även propylene glykogen till oljan som finns i bla makeup). Använd ej mascara på fransarna.  Ska du måla underfransarna, försvinner min garanti på hållbarhet. Ta hellre en mörkare skugga . Sov ej på mage. Tänk på att inte ha fransarna mot kudden. Då gnuggas de bort i sömnen. Använd alltid en borste och borsta då ovanifrån. Du ska inte ta bort dina fransar själv utan boka tid hos din fransstylist. För bästa och snyggaste resultat, rekommenderas ett återbesök efter 3-4 veckor. Boka gärna en ny tid efter avslutad behandling. Mediciner, stress, hormoner, graviditet och sorg kan påverka dina fransar negativt.

Risker vid en fransförlängning

Man kan få en allergisk reaktion av akrylaterna i limmet, med svullna ögonlock och kli vid franskanten. Känner du minsta obehag, kontakta din fransstylist. Vid en reaktion bör du be din fransstylist plocka bort fransarna snarast. Använd aldrig remover, då det är alkohol i detta. Och det resulterar i en brännande känsla för kunden på ögonen och kan ge ännu en allergisk reaktion. Vila från makeup i 3 dagar. Om du vill prova fransar igen, vänta minst 3 månader. Prova då med ett sensitivelim Har du haft en ögoninflammation, så vänta i 3 veckor innan du sätter fransar igen. Starka limångor kan ge en irritation på hornhinnan( röda ögon som kan sitta i upp till 2 dagar), detta är ofarligt men här är exempel på hur du kan behandla hemma. Skölj ögat med ljummet vatten eller koksaltlösning. Finns det klibbande var i ögat tvättas det bort med en fuktad bomullstuss. Blir det inte bättre så kontakta en vårdcentral. Är man överkänslig mot makeup eller har andra allergier mot hudvårdsprodukter, rekommendera vi inte att man har en fransförlängning

Namn (obligatorisk)

Din epost (obligatorisk)

Ämne

Ditt meddelande / Kursdatum