Grundutbildning singelfransar

 

Made with Repix (http://repix.it)

Grundutbildning singelfransar

Behörighetskrav: Tjänstbarhetsintyg för arbete med härdplaster

Kursavgift: 15,500kr inkl moms .

Anmälningsavgift: 4,500kr betalas in för att boka din plats. Anmälningsavgiften återbetalas ej vid avbokning.Vi erbjuder delbetalning på resterande belopp.

Kurslängd: 5 dagar. 3 dagar teori och praktik 09:00-17:00, därefter egen praktik i ca 3-4 månader, i mitten av praktiken så har eleven 1 dag praktik på skolan med sin lärare inför 1 dag med teoretiskt och praktiskt slutprov.

Startkit: Eleven får ett startpaket och teorihäfte med ett värde på ca 7000kr

Kursplan: Kvalificerad härdplastutbildning, Historia, Kemi, Anatomi, Produktkunskap, Skyddsutrustning, Ergonomi, Hygien, Praktik på docka, Praktik på 3 modeller, Återbesök, Marknadsföring. Starta eget.

Efter Grundutbildningen på 3 dagar, får eleven praktisera själv på kunder till elevpriser. Eleven ska skicka bilder för att vi ska ge bästa coachning och feedback. Eleven kommer i mitten av sin praktik tillbaka till skolan för praktikdag nr 4, då bestäms även datum för slutprov.  När eleven sen fått godkänt på slutproven i teori och praktik med bedömning i salongen av sin lärare, erhåller eleven ett internationellt certifikat att den gått Grundutbildning i Singelfransar hos Look by. Då vi vill ha full fokus på våra elever jobbar vi med mindre grupper.

%d bloggare gillar detta: