Fransar/Bryn

IMG_20130817_202925

Lösögonfransar
Fransförlängningen håller i ca 5 veckor, beroende på var de naturliga fransarna befinner sig i sin livscykel. En naturlig frans livscykel varar ca 2 månader, sedan faller de av naturligt och en ny frans växer ut. Vi tappar alltså 1-2 fransar per dag. Därför rekommenderas påfyllning ca var 3-4;e vecka. Pga luckor där fransarna fallit av.
Inför besöket; Bästa hållbarhet får du om du sminkar av dig kvällen innan och inte har några krämer och oljebaserade produkter i närheten av fransarna. Tvätta fransarna noggrant efter sminkborttagningen.
Ögonfransförlägningen ser så pass naturlig ut att vem som helst kan bära dem och det ser ut som deras egna.
Fransarna är naturligt böjda och finns i olika längder, vilket ger dig friheten att bestämma din egen look. De placeras var och en på din egen frans för en mer naturlig look.
Ett lätt sätt att känna sig snygg direkt när man går upp på morgonen. Mycket populärt inför bröllop och semester. Snyggt att kominera detta med 4-weeks mascaran, för en mer intensivare look.
Utbildad inom Lash Be Long

Fransar/ bryn
Ett par välformade bryn ramar in ögonen. Jag noppar dem till en fin form och färgar in till önskat resultat. Det finns flera olika nyanser att välja mellan. Rekommendera att göra återbesök ca var 4:e vecka för bästa hållbarhet.

_DSC0015

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

2 tankar om “Fransar/Bryn”

%d bloggare gillar detta: