Singelfransar

Har du ett intresse för Fransar och vill utbilda dig till Fransstylist

Klicka i menyn för att  välja rätt fransförlängnings utbildning

 

 

Vad är skillnaden mellan singelfransar och Volymfransar?

 

 • Många kunder är nyfikna vad det är som skiljer volym och singel fransar åt. På bilden visar jag tre olika fransar: singelfransar i 0,15mm i tjocklek som ger ett stilrent och naturligt intryck, man applicerar en lösfrans på en av kundens egen Frans. 

  Vad är skillnaden mellan singelfransar och Volymfransar? Många kunder är nyfikna vad det är som skiljer dessa fransar åt. På bilden visar jag 3 olika fransar: singelfransar i 0,15mm i tjocklek som ger ett stilrent och naturligt intryck, man applicerar 1 lösfrans på 1 av kundens egen Frans. Flatlashes i 0,20 mm är en platt singelfrans som gör att lösfransarna syns mer och ger ett mer intryck, passar kunden som vill att fransarna ska se mer markerade ut. Flat Lashes appliceras även dessa 1 och 1. Volymfransar i 0,07mm i tjocklek. Fransarna är tunnare och man plockar dem 1 och 1 och sätter ihop till en vippa som på bilden är 2-5st fransar i en vippa och applicerar på 1 av kundens egna Frans. Volymfransarna kan man få väldigt naturligt men även oxå maxat. Volymen är en svårare teknik och tar därför längre tid. När man utbildar sig till Fransstylist går man en Grundutbildning i Singelfransar först och därefter volym så man lägger en trygg grundkunskap innan man jobbar med de svårare teknikerna som Volymfransar är. Som Fransstylist jobbar vi alltid efter kundens Frans och kvalité och därefter byggs design och längd efter önskat resultat. Jag hoppas jag givit er en mer tydlig bild över vilken skillnad dessa fantastiska fransar ger. En fransförlängning har man istället för mascara, den bästa vardagslyxen är att alltid kunna vakna upp och se både pigg och vacker ut utan makeup är oslagbar! Info om Look by Linns utbildningar hittar du på www.lookbylinn.se Look by Linn Sveriges Skönhetsskola finns i #halmstad @lookbylinn #luleå @lookbylinn_lulea #östersund @lookbylinn_ostersund #sundsvall @ciccisbeautybox #söderhamn @lookbylinn_soderhamn #borlänge @studio19_katta #falun @studio19_katta #stockholm @lookbylinn_sthlm #karlskoga @lookbylinn_karlskoga #skövde @lookbylinn_skovde #uddevalla @salongjosefin #halmstad @browsandbeautybyjk #osby @lookbylinn_skane Mvh Linn Jeppsson Grundare till Look by Linn EM medaljör 2015 Internationell Domare 2016
  Flatlashes i 0,20 mm är en platt singelfrans som gör att lösfransarna syns mer och ger ett mer intryck, passar kunden som vill att fransarna ska se mer markerade ut. Flat Lashes appliceras även dessa 1 och 1.
  Volymfransar i 0,07mm i tjocklek. Fransarna är tunnare och man plockar dem 1 och 1 och sätter ihop till en vippa som på bilden är 2-5st fransar i en vippa och applicerar på 1 av kundens egna Frans. Volymfransarna kan man få väldigt naturligt men även oxå maxat. Volymen är en svårare teknik och tar därför längre tid.
  När man utbildar sig till Fransstylist går man en Grundutbildning i Singelfransar först och därefter volym så man lägger en trygg grundkunskap innan man jobbar med de svårare teknikerna som Volymfransar är.
  Som Fransstylist jobbar vi alltid efter kundens Frans och kvalité och därefter byggs design och längd efter önskat resultat.
  Jag hoppas jag givit er en mer tydlig bild över vilken skillnad dessa fantastiska fransar ger.
  En fransförlängning har man istället för mascara, den bästa vardagslyxen är att kunna vakna upp och se både pigg och vacker ut utan makeup!

  Info om Look by Linns utbildningar hittar du på www.lookbylinn.se
  Look by Linn Sveriges Skönhetsskola finns i

  Mvh Linn Jeppsson
  Grundare till Look by Linn
  EM medaljör 2015
  Internationell Domare 2016

   

 

 

Made with Repix (http://repix.it)

Grundutbildning singelfransar

Behörighetskrav: Tjänstbarhetsintyg för arbete med härdplaster

Kursavgift: 15,500kr inkl moms .

Anmälningsavgift: 3,500kr betalas in för att boka din plats. Anmälningsavgiften återbetalas ej vid avbokning.Vi erbjuder delbetalning på resterande belopp.

Kurslängd: 5 dagar. 3 dagar teori och praktik 09:00-17:00, därefter egen praktik i ca 3-4 månader, i mitten av praktiken så har eleven 1 dag praktik på skolan med sin lärare inför 1 dag med teoretiskt och praktiskt slutprov.

Startkit: Eleven får ett startpaket och teorihäfte med ett värde på ca 7000kr

Kursplan: Kvalificerad härdplastutbildning, Historia, Kemi, Anatomi, Produktkunskap, Skyddsutrustning, Ergonomi, Hygien, Praktik på docka, Praktik med fransar på 3 modeller, Återbesök, Marknadsföring. Starta eget.

Efter Grundutbildningen på 3 dagar, får eleven praktisera själv på kunder inför sitt slutprov. Eleven ska skicka bilder för att vi ska ge bästa coachning och feedback. Minst 20 set måste vara godkända innan vi vill att eleven gör sina slutprov. När eleven fått godkänt på proven, erhåller eleven ett internationellt certifikat att den gått Grundutbildning i Singelfransar hos Look by. Då vi vill ha full fokus på våra elever jobbar vi med mindre grupper.

20150721_191827

Come on over kurs Singelfransar

Behörighetskrav: Grundutbildning i Singelfransar. För dig som är utbildad men vill utöka dina kunskaper i singelfransar.

Kursavgift: 5.500kr inkl moms, vi erbjuder avbetalning

Går du vår kurs nov, dec 2015 erbjuder vi dig en kvalificerad härdplastutbildning gratis värde; 1875kr

Anmälningsavgift: 2.000kr betalas in för att boka din plats . Anmälningsavgiften återbetalas ej vid avbokning

Kurslängd: 1 dag 09:00-17:00

Startkit: Eleven får ett startpaket och teorihäfte, värde ca 3.900kr

Kursplan: Här har vi fokus på det eleven behöver utvecklas i. Ex teori, rak applicering, separering, ögonformer. Teori: Kvalificerad härdplastutbildning, Historia, Kemi, Anatomi, Produktkunskap, Skyddsutrustning, Ergonomi, Hygien, Praktik fransförlängning på modell. Då vi vill ha full fokus på våra elever jobbar vi med mindre grupper.

Efter denna dag erhåller eleven ett certifikat att du gått Come on Over  Singelfransar  hos Look by Linn.  Eleven kan direkt ta kunder efter avslutad utbildning.

Avancerad singel

Behörighetskrav: Grundutbildning i Singelfransar. För dig som är utbildad och vill bli perfektionist i dina kunskaper i singelfransar.

Kursavgift: 5.500kr inkl moms, vi erbjuder avbetalning

Anmälningsavgift: 2.000kr betalas in för att boka din plats . Anmälningsavgiften återbetalas ej vid avbokning

Kurslängd: 1 dag 09:00-17:00

Startkit: Eleven får ett startpaket och teorihäfte, värde ca 3.900kr

Kursplan: I Avancerad Singel lär vi ut Look by Linns nya teknik “the Perfekt fit” som gör att fransarna sitter perfekt ända tills nästa återbesök. Vi har teori inkl härdplastutbildning och pratik på 1 modell. Då vi vill ha full fokus på våra elever jobbar vi med mindre grupper.

Efter denna dag erhåller eleven ett certifikat att du gått Avancerad Singel hos Look by Linn. Eleven kan direkt ta kunder efter avslutad utbildning.

 

20150825_115734

Fransförlängning Underfransar

Behörighetskrav: Grundutbildning i Singelfransar

Kursavgift: 3.800kr inkl moms

Anmälningsavgift: 3.800kr betalas in för att boka din plats.

Kurslängd: 5 timmar

Startkit: Eleven får ett startpaket och teorihäfte inkl kvalificerad härdplastutbildning, värde ca 2,500kr

Kursplan: Kvalificerad härdplastutbildning, Historia, Anatomi, Produktkunskap, Ergonomi, Hygien, Praktik på modell
Efter dessa timmar erhåller eleven ett certifikat att den gått Fransförlängning Underfransar hos Look by Linn Academy. Då vi vill ha full fokus på våra elever jobbar vi med mindre grupper.
Eleven kan direkt ta kunder efter avslutad utbildning.

%d bloggare gillar detta: