Fransstylist utbildning – Söderhamn – Look by Linn

I Look by Linns utbildningar visar vi som lärare alltid hur du sätter fransarna, både på docka och modell för att du som elev ska veta hur du applicerar fransarna korrekt och så att du på din praktik ska känna dig trygg i att bygga fransar på dina kunder.
Grundutbildningen i singelfransar fransförlängnings kurs är på 3+1+1 dagar. Där går vi igenom allt du kan tänkas behöva veta och lite till.

Mer info om mina kurser i Söderhamn? Kontakta mig på:
0702422846
emelie@lookbylinn.se
// Emelie Magnusson
SM-medaljör

Kurser 2017

Grundutbildning i Volymfransar
17-18 juni
19-20 augusti
7-8 oktober

Grundutbildning i Singelfransar
26-28 maj
7-9 juli
8-10 september
17-19 november

Övriga kurser enligt önskemål
– avancerad volym
– avancerad singel
– coo kurser
– workshops
– Inspirationsdagar

Vi människor har olika lager eller trappsteg som jag brukar säga med naturliga fransar. Genom hela fransraden finns det olika många lager med fransar. När du jobbar som fransstylist är det otroligt viktigt att känna till dessa och veta hur du ska bygga kundens fransar för att nå bästa resultat! I våra utbildningar får du bland annat lära dig mer om detta!

Varmt välkommen med dina frågor om utbildningar och workshops
//
Emelie Magnusson
Look by Linn Söderhamn

Idag har jag haft äran att ha denna grymma tjej hos mig på Pre-competition workshop inför SM! Fantastiskt bra jobbat och det är alltid lika härligt att ha elever som verkligen vill utvecklas!  Tack för idag och va roligt att du verkligen kände att du fick med dig de sista pusselbitarna inför SM 2017! Stort lycka till @stylingjarvso

Ska du också tävla men inte anmält dig till någon workshop ännu? Passa på att göra det i tid så du hinner öva ordentligt! Look by Linn Söderhamn är den ända utbildaren i norra Sverige som håller dessa Tävlingsworkshops! Slipp onödigt långa resor och gå kursen här i Hälsingland! Är ni 3 eller fler så kan jag även komma till er.

Mer info:

Emelie Magnusson
070-2422846

Grundutbildning i volymfransar

Vår grundutbildning i volymfransar är på 2 dagar där vi bland annat går igenom hur du väljer rätt design till dina kunder, Teori, Kvalificerad härdplastutbildning, Historia, Kemi, Anatomi, Produktkunskap, Skyddsutrustning, Ergonomi, Hygien, Praktik på 2 modeller. 5 olika volymtekniker, underfransar, hur vi mixar med olika böjer. Då vi vill ha full fokus på våra elever jobbar vi med mindre grupper

Efter dessa dagar erhåller du som elev ett certifikat att du gått Grundutbildning i Volymfransar hos Look by Linn.

Du kan direkt ta kunder efter avslutad utbildning

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: